| siste nytt | hvem er vi | reiserute | fotoalbum | poste-restante-liste |

norgeskart

Sponsorer 
Forberedelser 
Samisk lynkurs

 

Dette er oss

Sigrid
Rune
Kai

 

Sigrid

Sigrid har vært ute en vinterdag før, f.eks. da hun gikk på Øytun folkehøyskole i Alta. Hun er 24 år og har permisjon fra pianostudier på Griegakademiet i Bergen. På fritiden går hun gjerne på tur og spiller kabaret. Sigrid er gift med Rune.

Sigrid

Kommer vi til å finne veien helt frem? Denne gang har Sigrid gått seg vill i verdens største labyrint i Nordby på Samsø, Danmark. (sykkeltur 2002)

Rune

Rune er 32 år, men holder seg forbausende bra, både psykisk og fysisk. Han er lærer for en tredjeklasse på Fjellsdalen barneskole, men har fått permisjon for å dra på tur til Nordkapp. Han håper at fire måneder rekker for å nå frem. Rune er gift med Sigrid.

Rune

Vil kroppen tåle påkjenningen, mon tro? Rune på treningstur med bildekk over Torgalmenningen i Bergen (før bryllupet med Sigrid 3.8.2002.) En av de som heiet var selveste Andrine Flemmen ! Dette må gå bra hele veien til Nordkapp !

Kai

Kai er 20 år og rykende ferskt utdannet serviceelektroniker. Han hadde læretiden ved Haukeland universitetssykehus. Han liker datamaskiner, elektronikk og friluftsliv. Han er leder for den eminente lederkursgruppen Pigo-03, i Ungdomsklubben i Slettebakken menighet. Det er for øvrig her han har blitt kjent med Sigrid og Rune. Kai er ikke gift med noen.

Kai

Vi må spise rikelig med mat for å nå målet. Her gomler Kai en velfortjent energibombe a la Øytun folkehøyskole. (Høsttur til Torvedalhytta i Stølsheimen.)

Dette nettstedet er en loggbok og treffpunkt for langturen Mot Nord 2003
e-post til redaktør: motnord2003@fahlvik.no